نحوه انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

در این پست با توجه به درخواست برخی از دوستان می خواهیم به آموزش نحوه انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه برای شما کاربران عزیز بپردازیم. امیدواریم مقاله نحوه انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه برای شما مفید و کاربردی باشد. با ما همراه باشید.

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

اگر شما قبلا وب سایت خودتان را جابه جا نکرده اید، مشکلی وجود ندارد این کار را با راحت ترین شیوه ممکن انجام خواهید داد. در مقدمه این آموزش، کوشش می کنیم یک سری از جزئیاتی که به آن نیاز دارید را شرح دهیم.

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

به هر حال، احتمال دارد جابجایی یک وب سایت وردپرسی با بهره گیری از پلاگین بسیار راحـت تر باشد. در اینجا ما چند نمونه رایگان از پلاگین هایی که این کار را برایتان انجام می دهند نام خواهیم برد .

پیش نیازهای لازم:

در ادامه این آموزش، شما نیاز دارید:

  • وردپرس خودتان را با همـه محتویات، استـایل ها، پلاگین ها، صفحات، رسانه ها و همـه تنظیمات به شیوه کامل نصب و راه اندازی یا جابجا نمایید .
  • مکانی که قرار است وب سایت را به آن انتقال دهید.

پلاگین هایی که پایین معرفی می کنیم تنها یک سایت را منتقل می کند و بدرد وردپرس های چند سایته یا شبکه ای نخواهد خورد. چنان چه نیاز داشتید که وب سایت شبکه ای خودتان را جابجا نمایید آموزش های مربوطه را دنبال نمایید .

توجه: ما پلاگین های پایین را برای وب سایت مان آزمایش کردیم و تمام آنها بسیار خوب و دقیق کار می نمود ن و مشکلی نداشتند. به هر حال ما نمی توانیم تضمین کنیم که این پلاگین ها برای شما هم کار خواهند نمـود چنان چه مشکلی داشتید خواهید توانست پرسشها خودتان را در پایـان همین مطلب یا قسمـت حمایت مطرح نمایید .

پلاگین ای که در انتقال وب سایت تان به شما کمک می کند

پلاگین هایی هستن که به شما توانایی جابجایی وب سایت تان را به شیوه کامل میدهند، ولی یک حرکت خیلی آسان هم وجود دارد که محتوای وب سایت خودتان را اخذ نمایید .

ما نیت داریم که به پلاگین ها از دو جهت نگاه کنیم و در دو گروه جداگانه آنان را نام ببریم:

  • پلاگین های اخذ کننده یا importer
  • پلاگین های انتقال دهنده

پلاگین های اخذ کننده

پلاگین هایی وجود دارند که به شما اجازه می دهند تا از یک سایت خروجی بگیرید و در سایت دیگری اخذ نمایید .

پلاگین WordPress Importer

اگر وب سایت تان را تازه راه اندازی کرده اید و استـایل ها و پلاگین ها را جدیدا نصب کرده اید. تنها کافی است از محتوای تان رونوشـت بگیرید.

افزونه WordPress Importer به شما اجازه خواهـد داد تا نه فقط محتوا، بلکه صفحات و مطالب خودتان را اخذ نمایید . ضمناً توانایی اخذ فایل های رسانه پیوست شده به مطالب و نویسنده های محتوای تان را اخذ نمایید .

برای بهره گیری از پلاگین وهله بعدی را دنبال نمایید :

در وب سایت قبلی تان، روی منوی ابزار > مورد خروجی کلیک نمایید تا صفحه خروجی باز شود. از میـان مورد ها نوع خروجی را گزینش و بر روی دانلود فایل خروجی کلیک نمایید تا فایل را به شیوه XML اخذ نمایید .

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

در سایت جدید، افزونه WordPress Importer را اخذ و نصب نمایید ، روی منو و پـس پایین منوی ابزار > واردات کلیک نمایید . وردپرس را گزینش نمایید ، و فایل XML را که دانلود کرده بودید از سایت قبلی با کلیک بر روی آپلود فایل و اخذ ،  اخذ نمایید . و برای ایمپورت کردن فایل های پیوست شده و نویسندگان محتوا ها از دستورالعمل های رو صفحه نمایش بهره گیری نمایید .

شما الان می بایست فهمیده باشید که سایت جدیدتان حاوی همه محتوای سایت قبلی می باشد.

توجه: اگر در وب سایت قدیم تان پلاگین هایی داشتید که بر روی آنان تنظیماتی انجام داده اید، یا این که استـایل خودتان را سفارشی کرده بودید، با این شیوه توانایی رونوشـت کردن تنظیمات شما وجود نخواهد داشت. و می بایست از پلاگین های انتقال تکمیل یک وب سایت بهره گیری نمایید . چنان چه widget هایی را پیکربندی کرده اید، پلاگین بعدی خواهـد توانست کمک تان بکند.

پلاگین داخل و خروجی تنظیمات widget ها

با بهره گیری از WordPress Importer شما نخواهید توانست widget هایتان را به سایت اضافه نمایید . برای این کار افزونه Widget Settings Importer/Exporter به شما کمک می کند تا از widget ها و تنظیمات تان داخل ی یا خروجی بگیرید و از سایت قدیم به سایت تازه انتقال دهید.

اگر تمایل دارید از آن بهره گیری نمایید ، وهله ها پایین را دنبال نمایید :

  1. همین پلاگین را در ۲ سایت خودتان نصب نمایید .
  2. اطمینان حاصل نمایید که این پلاگین هم در سایت قدیم و هم در سایت تازه فعال باشد.
  3. اطمینان حاصل نمایید که همـه پلاگین هایی که در سایت قدیم دارید در سایت تازه هم نصب شده باشند. بخاطر اینکه توانایی دارد برخـی از widget ها به پلاگین ها وابسته باشند.
  4. در سایت قدیم خود، در منوی ابزار بر روی مورد داخل ی و خروجی ابزارک کلیک نمایید . بر روی مورد خروجی از تنظیمات widget ها کلیک نمایید و فایل json خروجی را دانلود نمایید .
  5. در سایت جدید، در منوی ابزار بر روی مورد داخل ی و خروجی ابزارک کلیک نمایید . برای اخذ فایل JSON  روی Import Widget Settings کلیک نمایید و اقدام به اخذ فایل در سایت تازه بنمایید .

بعد از این کار چک نمایید که widget ها به شیوه کامل منتقل شده اند . برخـی وقتها اوقات پیش میاد که پلاگین به استـایل یا پلاگین ای وابسته می باشند از این جهت قطعا بازبینی چ بنمایید که شرایط دو سایت مثل هم باشد.

پلاگین های انتقال یا مهاجرت

گاهی اوقات پلاگین ایمپورت یا اخذ کننده برای شما کافی است . برای مثال چنان چه شما بر روی پلاگین هایتان تنظیماتی انجام داده اید یا قالبتان را سفارشی سازی کرده اید زیبا تری ن شیوه محاجرت تکمیل است و جابجا شدن با وارد کننده ها ناشانس دارد .

اگر چنین موردی دارید، برای انتقال پلاگین نیاز دارید محتویات پلاگین در پایگاه داده کهنه را هم منتقل نمایید .

افزونه All-in One WP Migration رایگان است و به شما توانایی میدهد پایگاه داده و فایل های یک سایت را دانلود نمایید و سپس آنان را به سایت تازه انتقال دهید . همـه لینک های شما را در پایگاه داده به دامنه تازه ایجاد می کند .بریم ببینیم چطور میشه از این پلاگین بهره گیری کرد.

خروجی گرفتن از سایت کهنه

در ابتدا، اقدام به نصب پلاگین در سایت کهنه خودمان می کنیم و بعد از فعال کردن پلاگین شما یک بخش جدید با نام انتقال وب سایت Site Migration در مدیریت وردپرس مشاهده می نمایید .

در سایت قدیم خودتان، به منوی Site Migration گزینه خروجی برید ضمناً که در این صفحه می بینید:

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

و تیک هر موردی که تمایل برای انتقال آن به سایت جدیدتان را ندارید بزنید. چنان چه که بخواهید فایل های استـایل و پلاگین ها را انتقال بدهید پیش از انتقال مطمئن شوید که استـایل فعلی و پلاگین ها را روی سایت تازه به درستی نصب و فعالسازی کردید، به گونه ای که پـس از انتقال پایگاه داده مشکلی نباشد و به درستی کار کنند.

روی خروجی Export کلیک نمایید و فایل زیپ را بر روی سیستم اخذ نمایید .

توجه: چنان چه از سافاری بهره گیری می نمایید ، شانس دارد فایل را به شیوه غیر فشرده اخذ نمایید . و پـس از این که توسـط مدیریت فایل مجـدد اقدام به فشرده کردن بنمایید درست کار نکند. برای بیرون کردن اتوماتیک حالت فشرده سازی را متوقف نمایید . به سافاری برید و روی منوی Preferences > General کلیک نمایید ، و تیک گزینه Open “safe” files after downloading  را بردارید.

وارد کردن ایمپورت در سایت جدید

در سایت جدید، پلاگین انتقال را نصب و فعال سازی نمایید . به Site Migration > Import برید و فایل فشرده یا زیپی که اخذ کرده بودید را آپلود نمایید .

بسته به سایت کهنه تان و بزرگی آن، شانس دارد مدتی طول بکشد – می بایست صبر نمایید .

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه

بعد از آپلود این فایل و بازگشت همـه محتوای تان، همـه فایل ها و تنظیمات سایت کهنه شما به سایت تازه انتقال می یابد. ضمناً هر یک از لینک هایی که از دامنه کهنه بهره گیری می نمود ه اند به دامنه تازه ایجاد خواهند شد. و آدرس آنان به شیوه اتوماتیک تغییر می کند .

قبل از اتمام کار، به منوی تنظیمات برید و روی مورد پیوند های یکتا کلیک نمایید و صفحه آن را دوبار ایجاد نمایید . چنان چه تنظیماتش را ذخیره نداشتید دوباره، پیوندهای یکتا را تعریف و ایجاد نمایید .

 

خب دوستان به انتهای مقاله آموزشی نحوه انتقال وب سایت با بهره گیری از افزونه رسیدیم . از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. با توجه به اینکه موضوع اصلی سایت ما درمورد سرور مجازی، سرور اختصاصی و هاستینگ می باشد از شما کاربران عزیز درخواست می کنیم مقالات تخصصی ما در این زمینه را دنبال نمایید.

شاد و پیروز باشید.