چگونگی بکاپ گیری در Direct Admin
به عنوان یک یوزر هاست دایرکت ادمین، مسئولیت گرفتن بکاپ و مواظبت کردن از آن ها در مکانی امن با شماست و موقعی ایجاد مـوارد جدی، هیچ یک از هاستینگ ها مسئولیتی در قبال اطلاعات از دست رفته به عهده نخواهند داشت. در این پست قصد داریم چگونگی بکاپ گیری در Direct Admin را بطور کامل و تصویری برای شما کاربران عزیز توضیح دهیم . امیدواریم این مقاله برای شما نیر مفید و کاربردی باشد. با ما همراه باشید.
اگر خودتان مدیر سرور می باشید قطعا به این مقوله مد نظر داشته باشید که مقدار پارامتر max_allowed_packet در فایل کانفیگ MySQL یا همـان my.cnf می بایست متناسب با حجم و ساختـار دیتابیس های سرور شما باشد. در غیر این صورت چه در زمان dump کردن دیتابیس ها در وقـت بکاپ گیری و چه در زمان ریستور شدن آن ها موقعی بزرگ بودن حجم دیتابیس با مساله مواجه خواهید شد
آموزش بکاپ گیری در Direct Admin
در پنل دایرکت ادمین شما خواهید توانست از وب سایت خود بکاپ ساخته نمایید تا موقعی تهیه مساله بکاپ خود را ریستور کرده و سایت خود را بازیابی نمایید .
برای وارد شدن به پنل مدیریتی دایرکت ادمین در پایـان نام سایت خوددر مرورگر 2222 : را وارد نمایید . بطور مثال www.yoursite.com:2222
صفحه پایین باز می گـردد اسم کاربری و پسورد هاست خود را وارد نمایید .
در بخـش Account Management روی مورد Create/Restore Backups کلیک نمایید .
بخـش های گوناگون ی را مشاهده می نمایید خواهید توانست از قسمـت های مورد نظـر خود با زدن تیک آن بخـش ها فایل پشتیبان ساخته نمایید .
برای ساخته بکاپ کامل همـه بخـش ها را گزینش کرده و روی مورد Create Backup کلیک نمایید .
به این ترتیب پیغام موفقیت آمیز بودن ساخته ورژن پشتیبان به شما نمایش داده می گـردد .
به صفحه پیش بازگردید .
در پایـان صفحه عبارت Click here for a list of your current backups را مشاهده می نمایید روی آن کلیک نمایید .
اکنون وارد بخـشی شده اید که فایل بکاپ شما در آنجا قرار دارد خواهید توانست روی آن کلیک کرده و فایل را در کامپیوتر خود ذخیره نمایید .
برای اینکه بتوانید فایل بکاپ خود را ریستور نمایید روی Create/Restore Backups کلیک نمایید و پـس از وارد شدن به صفحه مورد نظـر در پایـان صفحه خواهید توانست فایل های پشتیبان ساخته شده را مشاهده نمایید آن را گزینش کرده و روی مورد Select Restore Options کلیک نمایید تا ورژن پشتیبان ساخته شده بازیابی گـردد .
پس از آماده سازی فول بکاپ دایرکت ادمین توسـط سرور، قطعا بکاپ خود را دانلود کرده و در مکانی امن مواظبت کردن نمایید . چنان چه حجم فول بکاپ تهیـه شـده توسـط سرور بالاست و توانایی دانلود آن برای شما وجود ندارد، از یک سرویس فضای بکاپ بهره گیری نمایید . با خرید یک VPS windows یا حتی لینوکس، خواهید توانست آن را به هاست بکاپ خود مبدل کرده و همیشه چند ورژن بکاپ از هاست و سایت های خود را در ان مواظبت کردن نمایید . فراموش ننمایید که هر چقدر هم که بکاپ بگیرید باز هم کم است! در جهان هاستینگ هر تصادفی احتمال دارد .
خب دوستان به انتهای مقاله آموزشی چگونگی بکاپ گیری در Direct Admin رسیدیم. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. پیشنهاد می کنیم با سایر مقالات سرور مجازی و سرور اختصاصی در این سایت با ما همراه باشید.