X

آشنایی با پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

آشنایی با پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

در این پست می خواهیم شما کاربران عزیز را با پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol) آشنا کنیم. امیدواریم مقاله آشنایی با پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol) مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد. تا پایان این مطلب ما را همراهی بفرمایید.

پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

پروتکل IMAP یا همـان پروتکل دسترسی به پیغام های اینترنتی، پروتکل استاندارد ایمیل است که ایمیل ها را توسـط رابطه ات TCP/IP برروی میل سرور( mail server ) ذخیره یا اخذ می کند و این توانایی را به کاربر خواهـد داد تا آن ها را مشاهده و یا دستکاری نماید، با اینکه این پیغام ها به شیوه local هم برروی کامپیوتر کاربر ذخیره می گردد. که به کاربران این توانایی را خواهـد داد تا پیغام ها را در استـایل فولدر ها ( پوشه ها ) سازماندهی نمایند و حالت های گوناگون ی که یک پیغام دارد، از قبیل خوانده شده، ضروری، در حال فرستادن و … را مشاهده و ارزیـابـی نمایند.

IMAP را می توان با پروتکل ایمیل دیگری به نام POP3 مقایسه نمـود .

در پروتکل POP3، پیغام ها برای هر کاربر در صندوق اخذ ایمیل جداگانه ای برروی سرور ذخیره خواهند شد و وقتی که سرویس ایمیل کاربران باز باشد، این پیغام ها بر روی کامپیوتر کاربر قرار خواهند گرفت.

به بیانی دیگر ، POP3 به سرویس ذخیره  و فرستادن (store-and-forward) اطلاق می گـردد و به IMAP هم ریموت فایل های سروری گویند .

IMAP از توانایی اتصال چندگانه به شیوه همزمان حمایت می کند که این توانایی را به کاربر خواهـد داد تا توسـط چندین دستگاه گوناگون به میل سرور متصل شود. بطور مثال کاربران خواهـد توانست همزمان توسـط ی برنامه outlook برروی موبایل خود و هم توسـط این برنامه در دسکتاپ کامپیوتر به میل سرور متصل شوند. جزئیات این مقوله که چطور می توان همزمان چندین اکانت را مدیریت نمـود به گفتگو پروتکل مرتبط نمی گـردد و به گسترش دهندگان سپرده شده می باشد.

پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

 

پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol)

 

اگر چه پروتکل IMAP از سیستم تاییـد هویت بهره گیری می کند ولی این فرآیند به آسانـی توسـط هر فردی که توانایی برداشتن پسوورد توسـط ی آنالیزور پروتکل را دارد، مورد یورش قرار می گیرد، چون در این حالت ، یوزر و پسوورد کاربر به آسانـی در یک فایل متنی منتقل می گـردد . ولی در Exchange Server، مدیران

خواهندتوانـست برای تهیه امنیت از رمزنگاری SSL برای IMAP بهره گیری نمایند.

IMAP از پورت 143 بهره خواهد برد و برروی SSL ، (IMAPS) پورت 993 به آن اختصاص داده می شود .

در انتها ضـروری به ذکر است که همـه تهیه کنندگان سرویس وب میل مثل Gmail,Yahoo Mail و Outlook.com از هردو پروتکل IMAP و POP3 حمایت می کنند.

خب دوستان مقاله آموزشی آشنایی با پروتکل IMAP (Internet Message Access Protocol) در اینجا به پایان رسید . از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. همانطور که در جریان هستید محوریت مقالات این سایت در زمینه سرور مجازی ، سرور اختصاصی و هاستینگ می باشد . در صورتی که در این زمینه ها نیاز به اطلاعاتی داشته باشید می توانید سایر مقالات این سایت را مطالعه نمایید.

Categories: آموزش ها
iranvps writer: