آشنایی با سرویس های Cloud، سرویس PaaS
در مطالب قبل آموزش میزبانی ابری و اقسام آن برای شما ارائه شد. درحال حاضر می خواهیم در رابطه با سرویس PaaS به شیوه خاص حرف نماییم. امیدواریم مقاله آشنایی با سرویس های Cloud، سرویس PaaS مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد. با ما همراه باشید.
PaaS در واقع مخفف واژگـان Platform as a Service می باشد.
در این سرویس یک ابزار یا پایین ساخت نرم افزار یا دشوار افزاری جهت توسعه، اجرا و مدیریت نرم افزار های کاربردی به کاربر عرضه می گردد. در سرویس های PaaS عرضه دهنده سرویس دشوار افزار یا نرم افزار پایین ساختی، مثل سیستم عامل را در مکان خود میزبانی می کند و در سرانجام کاربران برای گسترش ی یک فرآیند و یا Develop کردن یک Application نیازی به راه اندازی و نصب دشوار افزار در مکان خود و یا حتی نصب سیستم عامل یا نرم افزار های مورد نیاز ندارند.
سرویس PaaS در واقع خواهـد توانست پایین ساختی باشد برای اشخـاص و کمپانـی هایی که می خواهند نرم افزار های تحت Cloud ارایه دهند.
در واقع برای عرضه سرویس های SaaS از طرف سازمان ها و ادارات ، می توان از سرویس PaaS بهره گیری کرد و Software مورد نظـر خود را بر روی آن گسترش داد و به شیوه سرویس SaaS عرضه نمود.
سیستم های PaaS به کمک یک مرورگر در دسترس کاربر خواهند بود و به آسانی قابل بهره گیری و ایجاد رسانی هستنـد ، ضمناً به علـت میزبانی شدن آن ها بر روی خدمات Cloud حاوی امنیت بالا و حفاظت اطلاعات عالی ی هستنـد و همیشه از هر نقطه ای فقط با دسترسی به اینترنت در خدمت کاربر می باشند.
اغلب این سرویس ها به شیوه ماهانه یا عصری های وقتی دیگر کرایه شده و تمدید می گردند.
این سییتم عامل ها یا نرم افزارها یا حتی قسمـت های دشوار افزاری که به کاربران ارایه خواهند شد بر روی سرور های خود کمپانـی ارایه دهنده نصب هستنـد که به آن در واقع Infrastructure گفته می شود که خود این فضای میزبانی و سرور ها هم در سرویس های IaaS به صورت محصول به کاربران ارایه می گـردد که در مقاله بعدی بطور خاص به آن اشاره خواهیم کرد.
مقاله آشنایی با سرویس های Cloud – سرویس PaaS در این جا به پایان رسید. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر در مورد سرور مجازی آلمان و هاستینگ می توانید سایر مقالات تخصصی این سایت را دنبال نمایید.