X

اشتباهای متداول در برقراری امنیت سایبری

اشتباهای متداول در برقراری امنیت سایبری

در این مطلب می خواهیم شما کاربران عزیز را با اشتباهای متداول در برقراری امنیت سایبری آشنا کنیم. امیدواریم مقاله اشتباهای متداول در برقراری امنیت سایبری مورد توجه شما قرار گرفته و برایتان نیز مفید باشد. با ما همراه باشید.

برقراری امنیت سایبری

قطعا تمام صاحبین مشاغل و مدیرعامل‌‌ شرکت‌ها، تمایل دارند اطلاعات شرکتشان ازتهدید‌های آنلاین در امان بمانند. از آنجاییکه کار ‌های مخرب در اینترنت در حال بیشتر شدن است، ما می بایست به فکر بیشتر شدن آگاهی خودمان از تهدید‌های اینترنت باشیم تا بتوانیم امنیت سایبری و دیجیتال خود و اطرافیانمان را برقرار کنیم.

 

در این مطلب از وب‌سایت لینوکس وب به نکته‌های مهمی جهت برقراریامنیت سایبری اشاره می‌کنیم. قابل ذکر هست که این ۸ نکته به معنی برقراری ۱۰۰٪ امنیت آنلاین نیست، امنیت ۱۰۰ درصد نیست، جدای از این فرض را بر این می‌گذاریم که نکته‌های با ارزش و مهم امنیت آنلاین از جمله رمزعبورهای قدرتمند، رمزنگاری اطلاعات، بهره گیری از آنتی‌ویروس‌ها و غیره را رعایت می‌نمایید .

اشتباه اولباید به امنیت ۱۰۰٪ دست بیابیم

امنیت ۱۰۰٪ نه قابل دسترسی هست و نه هدف مناسبی می باشد. یک رویکرد دفاعی مناسب می بایست بر درک تهدیدهای متناسب با آسیب‌پذیری‌های سازمانی، تهیه سازوکارهای ضـروری جهت شناسایی رخنه‌های قریب‌الوقوع یا واقع شده و تهیه توانایی‌های ضـروری جهت مواجهه ‌ی سریع با رخدادها و به حداقل رساندن خسارات، بنا شده باشد.

اشتباه دوم اگر برترین ابزار فنی را داشته باشیم، ایمن خواهیم بود

امنیت سایبری اثر بخش کمتر از آنچه شما فکر می‌نمایید به فناوری وابسته می باشد. دنیای امنیت سایبری از تامین‌کنندگانی اشباع شده هست که محصولات فنی را به فروش می‌رسانند. این ابزارها برای امنیت پایه لازم و ضـروری می باشند و می بایست در معماری فناوری لحاظ شوند، ولی تشکیل دهنده‌ی یک راهبرد و سیاست امنیت سایبریِ پایدار و فراگیر نیستند. امنیت مناسب از تهیه توانایی‌های دفاع سایبریِ پایدار آغاز می‌شود.

اشتباه سوم تجهیزات ما می بایست مناسـب تر از تجهیزات نفوذگرها باشد

سیاست امنیتی می بایست بر حسب اهداف شما مشـخص شود، نه اهداف مهاجمان. به دست آوردن اطلاعات دربـاره مقاصد نفوذگران و روش‌های آن‌ها و به روز نگاه دارا بودن این اطلاعات، ارزش دارد. ضمناً معقول هست که رویکردی فعال و منعطف داشته باشید. مدیران می بایست از آخرین شیوه‌ها مطلع باشند ولی این مسأله نبایستی آن‌ها را از حفاظت از مهمترین تجهیزاتشان بازدارد. سرمایه‌گذاری و تخصیص منابع را می بایست بر حسب یک نظر تجاری انجام داد.

اشتباه چهارم تطابق با امنیت سایبری، فقط یعنی نظارت اثر بخش

توانایی یادگیری به حد ‌ی توانایی نظارت ارزش دارد. فقط سازمانی موفق خواهد بود که توانایی درک پیشرفت‌های خارجی و رخدادها را داشته باشد و بتواند از این آگاهی‌ها برای تهیه سیاست‌ها و راهبردها بهره گیری نماید . در نظـر گرفتن تطابق با تهدیدهای فعلی به عنوان هدف نهایی سیاست‌های امنیت سایبری، سازنده نخواهد بود. راهبردها و سیاست‌های اثر بخش امنیت سایبری می بایست بر حسب یادگیری و بهبود همیشگی بنا شوند.

اشتباه پنجم باید برترین متخصصان را برای حفاظت از خود در مساوی جرایم سایبری استخدام کنیم

امنیت سایبری نبایستی نام یک قسمـت در سازمان شما، بلکه می بایست طرز رفتار تک تک کارکنانتان باشد. معـمولاً به امنیت سایبری به عنوان وظیفه‌ی متخصصان یک قسمـت از سازمان نگریسته می‌شود. این طرز فکر منجر به احساس امنیت کاذب شده و باعث می‌شود باقی کارکنان سازمان وظیفه‌ی خود را جدی نگیرند. جـدال واقعیِ پیش رو، آوردن مسئله‌ی امنیت سایبری به متن سازمان می باشد.

و در نهایت زمان دست به کار شدن

سازمان شما می بایست قادر باشد به این سؤالات جـواب دهد:

  • تهدید ی که سازمان ما و سازمان‌هایی را که ما با آن‌ها کار می‌کنیم مورد تهدید قرار می‌دهد در چه حد ‌ای است؟
  • فناوری به تنهایی پاسخ‌گو نیست: کلید موفقیت در ترکیب اداره‌ی صحیح، فرهنگ و رفتار پنهان می باشد. چطور می‌توان چنین تغییری تهیه کرد؟
  • به عنوان یک سازمان، بودجه‌ی امنیت سایبری ما می بایست چه میزان بوده و چطور خرج شود؟

خب کاربران عزیز به پایان مقاله آموزشی اشتباهای متداول در برقراری امنیت سایبری رسیدیم. از توجه شما سپاسگزاریم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر درمورد هاستینگ و سرور اختصاصی سایر مطالب سایت را دنبال کنید.

Categories: آموزش ها
iranvps writer: