X

آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL

آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL

در این مطلب می خواهیم به آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL برای شما کاربران عزیز بپردازیم. امیدواریم مقاله آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد. با ما همراه باشید.

آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL

مطمئننا یکـی از دشوار ترین کارها انتقال فایل های دیتابیسی با حجم بالا از جایی به جای دیگر می باشد. در دانشنامه به شما اموزش میدهیم به جای بهره گیری از FTP برای انتقال دیتابیس، که زیـر بودن سرعت از معایب بزرگ ان است، دیتابیس خود را فشرده ساخته و با SSH زدن به سرور مقصد به آسانـی و با سرعت بالا انتقال را انجام دهید. برای انتقال دیتابیس Mysql متاسفانه چند مساله وجود دارد. اول از تمام اینکه شما با phpMyAdmin سر و کار دارید و کاربری ان برای انتقال فایل های حجیم نمی بـاشد و محدودیت هایی در ان دربـاره  import و export وجود دارد که کار را برای انتقال فایل های حجم بالا دشوار خواهد کرد.

زمانـی که نیت انتقال دیتابیس را دارید اولیـن راهی که برای شما وجود دارد گرفتن یک خروجی از دیتابیس و دانلود ان بر روی سیستم خود اسـت تا درانتها از طریق FTP به سرور دیگر منتقل گردد. این امر این به این خاطر می باشد که در phpMyAdmin مقصد مورد ای برای بازگردانی یا Restore اطلاعات تعبیه نگردیده می باشد. در چنین شرایطی مناسـب تر می باشد از میزبان هاست خود درخواسـت نمایید که این کار را برای شما از طریق شل یا SSH انجام دهد. برای این کار کافی است یک نسحه پشتیبان از دیتابیس شما با بهره گیری کامند پایین گرفته گـردد :

mysqldump -p -u oldusername olddatabase > dbname.sql

در کامند بالا به oldusername یوزرنیم دیتابیس و به جای olddatabase نام دیتابیس را قرار دهید. با انجام این کامند بی وقـفه پسورد دیتابیس از شما خواسته می شود و با وارد نمودن پسورد همـه دیتابیس در فایلی به نام dbname.sql ذخیره خواهد گردید. در انتها هـم با تغییر دسترسی یا Permission ان خواهید توانست با دستور wget در سرور مقصد به آسانـی ان را دانلود نمایید.

آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL

مساله بعدی وارد کردن دیتابیس از طریق phpMyAdmin اسـت که همـان طور که در تصویر مشاهده مینمایید میزان حجم اجازه داده یه شما برای اپلود 2Mb اسـت به این معنا که موقعی دانلود فایل بک اپ بر روی لوکال، توانایی اپلود ان وجود نخواهد داشت. ضمناً شانس دارد دسترسی های ضـروری برای Import فایل ها در محل مورد نظـر از طریق FTP هـم به شما داده نشده باشد چون هاست اشتراکی می باشد و محدودیت های زیاد! اما برتریـن راه تغییر این محدودیت در تنظیمات فایل php.ini می باشد. از انجا که ما فرض را بر ان می گذاریم که شما کاربر هاست اشتراکی می باشید و دسترسی های ضـروری را برای انجام این کار ندارید شیوه دیگری را برای Import دیتابیس اموزش میدهیم :

خوشبخنامه SSH باز هم این مساله را برای شما حل خواهد نمود. به جایی که نیت بازگردانی اطلاعات را دارید بروید و کامند پایین را اجرا نمایید :

mysql -p -u newusername newdatabase < dbname.sql

بعد از انجام کامند پسورد دیتابیس از شما خواسته می شود و با وارد کردن ان اطلاعات بدون دقت به حجم ،در جایی که اعلام نمـوده بودی import می شونـد.

خب دوستان به انتهای مقاله  آموزش انتقال دیتابیس های سنگین به MYSQL رسیدیم. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر درمورد سرور مجازی و سرور اختصاصی دارید می توانید سایر مقالات تخصصی این سایت را مطالعه نمایید.

Categories: آموزش ها
iranvps writer: